Az elálló fül többé nem jelent problémát! - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Tartalomhoz ugrás

A válasz igen, az Otostick egy műtétmentes alternatívája az otoplasztikának
Kinek volt elálló fülű osztálytársa, egy osztálytárs, akit mindenki kajla fülnek, Dumbónak, ... hívott? Ez a probléma nemcsak a szóban forgó gyereket érinti, hanem az esetek nagyrészében a szülő többet szenved, amikor látja, hogy ez mennyire befolyásolja gyermeke önbecsülését.


Azok anyák, akik ezzel a problémával álltak szemben, mindenféle megoldást kerestek, mint például: sapkát tettek gyerekük fejére, hogy az szorítsa a gyerek fejéhez a fülét, szalaggal szorították le, vagy helyes pozícióba helyezték lefekvés előtt, és folyton ellenőrizték, hogy nehogy legörbüljön, vagy pedig leragasztották ragtapasszal . Tudjuk, hogy a kajla fül csupán esztétikai probléma, mivel nem befolyásolja sem a hallást, sem másféle egészségügyi problémát nem okoz, de ugyanakkor tudjuk, hogy igazi traumákhoz vezethet a viccelődés, főleg más gyerekek gúnyolódása által.

A sebészeti beavatkozás mint megoldás létezik, viszont nem ajánlott 7-8 év alatti gyerekeknél, és nem minden érintett gyermek hajlandó alávetni magát ilyen műtétnek. Emellett lehet, hogy a probléma nem olyan súlyos, hogy az műtétet igényeljen, de azért lehet annyira súlyos, hogy komplexust okozzon. Az első dolog, amit tenni kell, az a helyzet normális megközelítése, viszont ahogy rögtön intézkedünk ha észrevesszük, hogy görbék a fogai és fogszabályzót tétetünk a gyereknek, mért ne tennénk ugyanezt a füle esetében is?
De íme: szerencsénk van, a kajla fülnek létezik egy egyszerű megoldás, ami mindenki számára elérhető, és nem is lehet jobb garancia rá, mint az, hogy egy anya találta fel, aki kisbabája miatt aggódott, és aki ugyanazzal próbálkozott, melyel anyák sora előtte. Egy korrektorról van szó, mely két átlátszó szilikon lemezből áll, az egyik a fejhez, a másik pedig a fülháthoz tapad egy hipoallergén tapasz segítségével, és így megakadályozza a fül fejtől való tulzott eltávolodást. Ez a tapasz babák számára is teljesen fájdalommentes és gyakorlatilag láthatatlan, vény nélkül kapható és 3 hónapos kortól használható.

Az említett korrektor használható napi rendszerességgel, vagy pedig csak bizonyos esetekben.
Az élet első hónapjaitól elkezdett használat által az elért megelőző illetve korrigáló eredmények kifejezetten kitünőeknek bizonyulnak.
Felnőttkorban ezek hatása az elálló fül elrejtésére terjed ki.

Nincs kifogás. Vége azoknak a pillanatoknak, amikor családi fotóalbumunk nézegetése közben valaki felkiált: Nézd, milyen kajla fülek!
Bookmark and Share
Vissza a tartalomhoz