📖 Aktuális - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Az otoplasztika egy sebészeti beavatkozás, ami segít a kajla fül korrekciójában
Tartalomhoz ugrás

📖 Aktuális

📖 📔 📸 Bővebben


___  ___
Megérkezett a nyár. A csodás évszak. Határozottan a nyár az az évszak, amikor a legtöbb esküvőt, és egyéb különböző redezvényt tartjuk.
Talán éppen te vagy a menyasszony, vagy meghívtak egy esküvőre, és mindig arra vágytál, hogy hosszú és dús hajadat egy csodás kontyba fogd, azomban valami mindig megakadályozott. Az elálló füled.

___  ___
Az otoplasztika egy műtéti beavatkozás, mely segítségével az úgynevezett „kajla fület” visszaállítják a helyes pozícióba, közelebb a fejhez. Általában ezt a műtéti beavatkozást 6 és 14 év közötti gyerekeken végzik. Viszont... léteznek-e alternatívák az otoplasztikában műtéti beavatkozás nélkül? A válasz igen, az Otostick egy műtétmentes alternatívája az otoplasztikának.

___  ___
Az otoplasztika egy olyan sebészeti beavatkozás, ami segít a kajla fül korrekciójában vagy a fülméret csökkentésében. Valóban szükséges a műtőbe menni ahhoz, hogy helyrehozzuk a kajla fület? Nem szükséges. Az Otostick-nek köszönhetően létezik otoplasztika műtét nélkül.

___  ___
A elálló fül előfordulását 5%-osra becsülik. A Plasztikai, Rekonstruáló és Esztétikai Sebészet Spanyol Egyesülete szerint a 18 év alatti páciensek szinte fele fülműtétre jelentkezik, és nagyrésze pszichológiai okokból választja ezt. Kutatásunk célja, bemutatni az elálló fülkagyló időben történő korrekciójának és a korrekció megtartásának hatékonyságát az Otostick® Bebé szilikon eszközének segítségével, ami által elkerülhetőek a pszichológiai problémák és a későbbi műtét.

___  ___
Kinek volt elálló fülű osztálytársa, egy osztálytárs, akit mindenki kajla fülnek, Dumbónak, hívott? Ez a probléma nemcsak a szóban forgó gyereket érinti, hanem az esetek nagyrészében a szülő többet szenved, amikor tudja, hogy ez mennyire befolyásolja gyermeke önbecsülését.

___  ___
Vissza a tartalomhoz