...a megoldás - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Tartalomhoz ugrás

Ennek a korrektornak a segítségével nincs műtéti beavatkozás
Az otoplasztika egy műtéti beavatkozás, ami segítségével az úgynevezett „kajla fület” visszaállítják a helyes pozícióba, közelebb a fejhez. Általában ezt a műtéti beavatkozást 4 és 14 év közötti gyerekeken végzik. Viszont léteznek-e alternatívák az otoplasztikában műtéti beavatkozás nélkül? A válasz igen, az Otostick egy műtétmentes alternatívája az otoplasztikának.


Mindannyian tudjuk, hogy bármilyen műtéti beavatkozás kockázattal jár. Nem kevesen rettegnek attól, hogy ráfeküdjenek a műtőasztalra, főleg ha kizárólag esztétikai okokról van szó. Az Otostick ilyen értelemben teret nyert, mivel tökéletes alternatívája az otoplasztika műtéti beavatkozásnak. Az OTOSTICK egy kicsi átlátszó, hipoallergén szilikon eszköz, amit a fül hátsó felére helyezünk, és egy speciális ragasztó segítségével a fejhez ragasztunk, hogy megfelelő pozícióban tartsa a fület, így azonnali esztétikai hatást nyújt.
Sokan önszántukból kiteszik magukat mindenféle beavatkozásnak, ami fölösleges kockázattal jár, ezek pedig általában műtéti beavatkozásokból adódnak. Már tudjuk, hogy bármiféle műtéti beavatkozás, legyen az bármilyen kicsi, bizonyos kockázattal jár. Az Otostick, a műtéti beavatkozás nélküli otoplasztika segít megoldani ezt az esztétikai problémádat, méghozzá nagyon egyszerűen, kényelmesen és könnyen, egyedi modszerrel. Mind baba számára (3 hónapos kortól), mind pedig a gyermekek  számára segítséget nyújthat a fül pozíciójának és formájának korrekciójában.

Az otoplasztikai műtéti beavatkozások során a felnőtteknél helyi érzéstelenítést alkalmaznak, viszont a kisebb gyerekeknél, mivel ők a félelemtől inkább mozgolódnak, a beavatkozást altatással végzik. (csak így lehet egy helyben, nyugton tartani egy gyereket) A beavatkozás után nagyjából 72 órára kötés alatt tartják a fülét, mivel jelentős gyulladást okozhat a műtéti vágás.
Nyilvánvaló, hogy a műtéti beavatkozások általi otoplasztika bizonyos kellemetlenségekkel jár, azomban az Otostick fülkorrektor, főleg a babák esetében, a műtéti beavatkozással járó otoplasztikával ellentétben, műtéti beavatkozás nélkül segít a babák, gyerekek fülének korrekciójában. Az Otostick a kajla fül korrekciojának, a műtéti beavatkozás nélküli otoplasztika egy tökéletes és ártalmatlan módja, egy teljesen kockázatmentes otoplasztika.

Ami a baba fülét illeti, az nagyjából 4 éves korig nő, ezért minél korábban kezdi el használni az Otostick-et, az annál hatékonyabb lesz.
Ajánljuk, hogy a baba fülének korrekciójára válassza a legártalmatlanabb és legegyszerűbb módszert, az Otostick-et ami semmilyen fájdalmat nem okoz gyerekeknek.

Címkék: otoplasztika, kockázatmentes otoplasztika


Bookmark and Share
Vissza a tartalomhoz