...a megoldás - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Tartalomhoz ugrás

Ennek a korrektornak a segítségével nincs műtéti beavatkozás
Az otoplasztika egy műtéti beavatkozás, ami segítségével az úgynevezett „kajla fület” visszaállítják a helyes pozícióba, közelebb a fejhez. Általában ezt a műtéti beavatkozást 6 és 14 év közötti gyerekeken végzik. Viszont léteznek-e alternatívák az otoplasztikában műtéti beavatkozás nélkül? A válasz igen, az Otostick egy műtétmentes alternatívája az otoplasztikának.


Mindannyian tudjuk, hogy bármilyen műtéti beavatkozás kockázattal jár. Nem kevesen rettegnek attól, hogy ráfeküdjenek a műtőasztalra, főleg ha kizárólag esztétikai okokról van szó. Az Otostick ilyen értelemben teret nyert, mivel tökéletes alternatívája az otoplasztika műtéti beavatkozásnak. Az OTOSTICK egy kicsi átlátszó, hipoallergén szilikon eszköz, amit a fül hátsó felére helyezünk, és egy speciális ragasztó segítségével a fejhez ragasztunk, hogy megfelelő pozícióban tartsa a fület, így azonnali esztétikai hatást nyújt.
Sokan önszántukból kiteszik magukat mindenféle műtéti beavatkozásnsk, ami fölösleges kockázattal jár. Mint tudjuk, bármilyen műtéti beavatkozás, legyen az bármilyen kicsi, bizonyos kockázattal jár. Az Otostick, a műtéti beavatkozás nélküli otoplasztika. Segít megoldani ezt az esztétikai problémádat, nagyon egyszerűen, kényelmesen és könnyen, egyedi modszerrel. Mind baba számára (3 hónapos kortól), mind pedig a gyermekek  számára segítséget nyújthat a fül pozíciójának és formájának korrekciójában.

Az otoplasztikai műtéti beavatkozások során a felnőtteknél helyi érzéstelenítést alkalmaznak, viszont a kisebb gyerekeknél, mivel ők a félelemtől inkább mozgolódnak, a beavatkozást altatással végzik. (csak így lehet egy helyben, nyugton tartani egy gyereket) A beavatkozás után nagyjából 72 órára kötés alatt tartják a fülét, mivel jelentős gyulladást okozhat a műtéti vágás.
Nyilvánvaló, hogy a műtéti beavatkozások általi otoplasztika bizonyos kellemetlenségekkel jár, azomban az Otostick fülkorrektor, főleg a babák esetében, a műtéti beavatkozással járó otoplasztikával ellentétben, műtéti beavatkozás nélkül segít a babák, gyerekek fülének korrekciójában. Az Otostick a kajla fül korrekciojának, a műtéti beavatkozás nélküli otoplasztika egy tökéletes és ártalmatlan módja, egy teljesen kockázatmentes otoplasztika.

Ami a baba fülét illeti, az nagyjából 4 éves korig nő, ezért minél korábban kezdi el használni az Otostick-et, az annál hatékonyabb lesz.
Ajánljuk, hogy a baba fülének korrekciójára válassza a legártalmatlanabb és legegyszerűbb módszert, az Otostick-et ami semmilyen fájdalmat nem okoz gyerekeknek.

Címkék: otoplasztika, kockázatmentes otoplasztika


Vissza a tartalomhoz