📚 Kérdések - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Az otoplasztika egy sebészeti beavatkozás, ami segít a kajla fül korrekciójában
Tartalomhoz ugrás

📚 Kérdések

📚 📝 FAQs
Meg akarsz szabadulni a komplexusoktól?
Használd az Otostick-et!
Kis erőfeszítéssel... olyan füled lesz, amilyet szerettél volna.
<
 
>

GYAKORI KÉRDÉSEK, JAVASLATOK

1.HOGY ÉRJEM EL A LEGJOBB EREDMÉNYEKET AZ OTOSTICK-EL?
HATÁROZD MEG A TERMÉK PONTOS ELHELYEZKEDÉSÉT:
A termék rögzítésének pontos helyétől függően el lehet érni, hogy a fül a fejtől közelebbi vagy távolabbi pozícióba kerüljön.
TANÁCS: a hatás szimulálásának módja ahhoz, hogy a termék rögzítése előtt meghatározzuk a pontos helyet, a következő: helyezze a terméket a hej és fül közé, majd enyhe nyomással közelítse a fület a korrektorhoz, anélkül, hogy eltávolítaná a védőlapot. Ezt a folyamatot addig ismételheti, amíg szükséges.
Megnézheted, hogyan tedd a bemutató videóban ezen a weboldalon, vagy a Youtube-on; illetve videóhívást kezdeményezhetsz, és mi segítünk.
MIÉRT FONTOS EZ A DOLOG? Nagyon egyszerű: NEM MINDEN FÜL EGYFORMA. A fülek különböző morfológiájának következtében a terméket az egyénekhez kell igazítani.
VÁLASZD KI A SZÁMODRA LEGMEGFELELŐBB OTOSTICK® ESZKÖZT:
Amint már mondtam, nem minden fülnek ugyanolyan a formája, és a méretek ... még annyira sem egyformák.
Az OTOSTICK ® minden, 3. életévét betöltött felhasználónak ajánlott.
Az OTOSTICK ® BEBÉ használata három hónapos kortól ajánlott. A fül méreteitől függően, és abban az esetben, ha az OTOSTICK®, felhelyezése után túl nagynak bizonyul, ajánlatos azOTOSTICK® BEBÉ kipróbálása, a felhasználó korától függetlenül.

2. AZ ÖNÖK INTERJÚIBAN HALLOTTAM, HOGY A TERMÉK HASZNÁLATÁHOZ SZÜKSÉGES EGY ALKALMAZKODÁSI IDŐSZAK. IGAZ EZ?
Tökéletesen igaz és teljesen természetes.
A termék első felhelyezését követően (személyreszabott a felhasználó függvényében) szükséges lehet egy adaptációs időszak, amely nem haladhatja meg a két hónapot az optimális eredmény elérése érdekében és a felhasználó alkalmazkodási képességének, a korrektor ragasztási idejének, zuhanyzás vagy fürdés közbeni ellenállóképességének az ellenőrzése céljából.
BÁTORSÁG ÉS LEGYEN KÖVETKEZETES, jobban fogja érezni magát és ha végleges korrekciót kíván, ellátjuk tanáccsal a morfológia, életkor függvényében…

3. AZ OTOSTICK® TERMÉKNEK VAN MELLÉKHATÁSA?
AZ OTOSTICK ® -NEK NINCS MELLÉKHATÁSA, MÉG AKKOR SEM, HA A FELHASZNÁLÓK ELTÉRŐ HELYZETEKKEL TALÁLKOZHATNAK, AMELYEK AZONBAN KÖNNYEDÉN MEGOLDHATÓK. CSUPÁN MEG KELL ISMERNI AZOKAT.
A fül megfelelő helyzetének a megtartásában tapasztalt enyhe kényelmetlenség.
Bizonyos esetekben szükségessé válik a fül fokozatos adaptációja: helyezze fel a terméket pár órára, majd távolítsa el, amikor kezd zavaró lenni. A következő napokban helyezze fel újra, növelje meg a termék használatának az idejét, míg a kellemetlenségek megszűnnek.
A termék szokásosnál korábbi leválása.
Az OTOSTICK ® terméket úgy fejlesztették ki, hogy az adaptációs időszak lejárta után körülbelül egyszer egy héten ki kell cserélni. Ha a termék leválik a megadott időpont előtt, tanulmányozza újra a használati útasításokat, betartva mindeniket egyetlen szakasz átlépése nélkül, mivel általában ez akkor fordul elő, ha a termék használata előtt a bőrt nem tisztították le. Javasoljuk egy pórusösszehúzó termék alkamazását a felhasználó bőrtípusának megfelelően.
Bőrvörösség és a bőr irritációja.
A felhasználó bőrtípusától függően és főleg gyermekek esetében szükséges lehet az érintett bőrfelület hidratálása minden alkalommal a termék kicserélésekor. Javasoljuk a társaságunk speciális i+d részlege által, ezekre a konkrét szükségletekre kidolgozott gél használatát.

4. HOGYAN HASZNÁLJAM A TERMÉKET, MIT TARTALMAZ PONTOSABBAN?
Az OTOSTICK ® olyan termék, amelyet rendszeresen vagy alkalomszerűen, speciális  körülmények között használhat.
Az OTOSTICK ® egyszeri használatú, amelyet egy hetes élettartamra terveztek, ideértve a zuhanyzást, fürdést …, a csomag körülbelül egyhavi kezelésre ajánlott.
A termék és a használata által elért eredmények alaposabb megismeréséhez szükséges egy rövid adaptációs időszak (két hónapnál nem hosszabb), hogy a fül megszokhassa a korrektor által beállított új helyzetét, és a terméket felhelyező személy megtanulja annak kezelését és megfelelő felhelyezését, a használati utasításoknak megfelelően. Ebben az időszakban az Otostick ® -nek a szokásosnál rövidebb élettartama van, bár nem minden esetben.

5. JAVULNI FOG A FÜLEM HELYZETE?
A morfológia függvényében, az Otostick ®-nek  korrekciós ortopédiai hatása van, a fülkagyló felső részében található belszegély kialakítása vagy megerősítése által. A fülkagyló mérete semmiképpen nem csökkenthető, ez csakis sebészeti beavatkozás útján lehetséges. Mielőtt az Otostick ® korrekciós módszerként való alkalmazása mellett döntene, tegyen egy próbát és vizsgálja meg, ha a termék használata által kialakul a fül belszegélye, amely szükséges a fül azon helyzetének a biztosításához, amelyet szeretne véglegesen megtartani.
Az életkor tekintetében elmondható, hogy léteznek végleges korrekciós esetek az öt hónap és 12 év közötti gyermekeknél. Felnőtt korban a korrekció nem végleges, csak használata alatt nyújt esztétikai korrekciót. A tanulmányok szakaszában vagyunk, amelynek során meghatározzuk a végleges korrekciós esetek százalékát a különböző morfológiai tényezők, éltekor függvényében…

6. OTOSTICK  BABÁNAK, MEGELŐZŐ MÓDSZERKÉNT?
A babáknak való Otostick segít a fül elváltozásainak a megelőzésében, amelyek a babák alvás alatti rossz testtartásából, a babakocsi vagy az etetőszék fejtámlájának való támaszkodásból erednek. A BABÁKNAK VALÓ OTOSTICK  biztosítja a fül megfelelő helyzetének a megtartását.

7. Otostick ® kisfilmek
Az Otostick bemutatása  https://hu.otostick.ro/media.html Az Otostick termék bemutatása, esztétikai korrektor az elálló fülek kiigazítására, amely egy átlátszó, hipoallergén, külső  használatra szánt szilikon protézis.

8. OTOSTICK ®, ESZTÉTIKAI FÜLKORREKTOR FELHELYEZÉS MÓDJA:
Gyakorlatilag láthatatlan, átlátszó szilikonból előállított korrektor. Megakadályozza, illetve korrigálja a fül túlságos eltávolodását
Gyakorlatilag láthatatlan, átlátszó szilikonból előállított protézis, amelyet a fejre és a fülre kell rögzíteni speciális, alergiamentes(hipoallergén) ragasztó segítségével. Minden korrektor használati ideje körülbelül 3 - 7 nap, de ez esetenként változhat.
Az OTOSTICK ® természetes kinézetű, diszkrét és használata fájdalommentes.                                       
Felhelyezés:
1. Tisztítsa meg az érintett felületet, távolítsa el a nedvesség- és zsírnyomokat a bőrről.
2. A ragasztó védőpapírjának az eltávolítását megelőzően határozza meg a korrektor felragasztási pontját.
3. Távolítsa el a ragasztó védőpapírját arról a feléről, amelyet a fülre fog ragasztani és ragassza a korrektort a megfelelő helyzetbe. Ellenőrizze, hogy a korrektor széle teljes mértékben rögzített.
4. Távolítsa el a ragasztó védőpapírját arról a feléről, amelyet a fejre fog ragasztani. Rögzítse a fejre úgy, hogy ne kerüljön haj a korrektor alá, majd nyomja meg könnyedén vigyázva a fül megfelelő helyzetének a megtartására.
Négy órával a termék felhelyezése után, folytathatja mindennapi teendőjit, beleértve a fürdést, zuhanyzást és sportolást.
Fontos útasítások:
- a ragasztó ne kerüljön a fül és a fej közötti résbe.
- akárcsak egyéb korrektor típusú termék, alkalmazkodási időt igényelhet.
- bizonyos esetekben szükséges lehet a felület szőrtelenítése a jobb eredmény elérése érdekében.
- hidratálja az érintetett felületet és bőrvörsség vagy a bőr irritációja esetén szakítsa meg a termék használatát és forduljon orvoshoz vagy gyógyszerészhez.
Javaslatok:
- használja folyamatosan és megfelelően a kívánt eredmény eléréséért.
- használjon bőrtisztító terméket a bőrön levő zsírmaradékok eltávolítására.
- a nedves bőrre való alkalmazás csökkentheti a ragasztó hatásosságát.
Az OTOSTICK ® minden 3 éven felüli felhasználónak ajánlott.
Az OTOSTICK BABY ® 3 hónapos kor fölött ajánlott.
A fül méretének függvényében és abban az esetben, ha az OTOSTICK ® alkalmazása után, a korrektor túl nagynak bizonyul, javasoljuk az OTOSTICK BABY ® kipróbálását, a felhasználó életkorától függetlenül.


9. SZAKASZOS VÁLTOZÁS
Az adaptációs időszak lejárta után, a korrektornak átlagosan egy hetes élettartama van. MIUTÁN MEGSZOKTA A TERMÉK ALKALMAZÁSÁT, NAGYON KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ. Ha folyamatosan Otostick-et használ, észlelni fogja a fül különböző változásait, amit SZAKASZOKNAK nevezünk.
1. SZAKASZ: a fül ellenáll az új pozíciónak, amely most esztétikai szempontból helyes. Egy új korrektor használatához való kezdeti alkalmazkodás körülbelül 2-6 hétig tart.
2. SZAKASZ: a fül alkalmazkodása és a korrektor időtartamának fokozatos növelése. A kezdeti szakaszra jellemző ellenállási időszak lejártát követően a fülporc puhább és rugalmasabb lesz. A legtöbb esetben a termék élettartama jelentősen megnövekszik.
Ha folyamatosan használja, észlelni fogja a fül különböző változásait.


Az Otostick I. Osztályú Egészségügyi, a hatályos europai jogszabályoknak megfelelően gyártott termék.
AAPS-EXT-01/2011; CN 153291.6 CE; ISO 13485:2013; ISO 9001:2015.
Magyarország és Románia területén egyedülálló hivatalos forgalmazó,  a kolozsvári S.C. Canaris com S.R.L.
Vissza a tartalomhoz