Elegáns kontyok, a nyári esküvők, redezvények új divatja - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Tartalomhoz ugrás
Most a frizurádnak köszönhetően az esemény sztárja lehetsz.
Megérkezett a nyár. A csodás évszak. Határozottan a nyár az az évszak, amikor a legtöbb esküvőt, és egyéb különböző redezvényt tartunk.
Talán éppen te vagy a menyasszony, vagy meghívtak egy esküvőre, és mindig arra vágytál, hogy hosszú és dús hajadat egy csodás kontyba foghasd, azomban valami mindig megakadályozott. Az elálló füled.

Most azomban, egy ilyen  különleges alkalomra az Otostick segitségével elrejtheted az elálló füled. Igen, jól hallottad, olyan kontyot készithetsz amire mindig vágytál, és a frizurádnak köszönhetően az esemény sztárja lehetsz. Teljesen megfeledkezhetsz a kajla füledből származó komplexusodról, ami miatt talán kissé feszült voltál. Kiemelheted szép arcod, ragyogni fogsz és egy csodálatos, magabiztos egyéniség leszel, egy olyan konttyal amit mindig szerettél volna, amiről nem hitted volna, hogy kajla füled miatt megvalósulhat.

Minden bizonnyal tudod, hogy esküvői kontyok széles palettájából választhatsz. Ilyen a klasszikus, vagy részben felfogott haj, azomban lehet egyedi választás: különböző virágocskákkal, kis gyöngyökkel, hullámcsatokkal vagy virágkoszorúval, ami körülveszi az egész fejet.

Pompázhatsz egy klasszikus szép kontyban, amit fent vagy lent fogsz össze. Készíthetsz  gyönyörű hajfonatot, ami nagyon sikeres lehet menyasszonynak vagy egy esküvő vendégenek. Teljesen hagyományos, római stílusú look a lófarok, ami befogja a frufrudat, és a fejed búbján van összefogva. Ehhez a look-hoz adhatsz szép fémkoronát, hogy még látványosabb hatást kelts.

Továbbá válaszhatsz egy csodás kontyot amit a tarkódon fogsz össze, az úgynevezett messy bun, viszont egy jóval elegánsabb és kidolgozottabb választékkal, ami minden nőnek előnyösen áll.

Így hát az elálló füledről megfeledkezhetsz, és az egyetlen gondod a legjobb frizura kiválasztása – legyen az klasszikus, modern, elegáns, vintage vagy valami merészebb –, melyben az esküvőn pompázzhatsz.
Persze ha nagyon merész vagy választhatod azt, hogy hosszú hajad vizes vagy lezser hatással lobogjon a szélben. A lényeg, a kajla füled elrejtéséhez bármilyen helyzetben szükséged lehet az Otostick használatára. Ne aggódj, minden bizonnyal mindannyiunknak van olyan testrésze, melyet bizonyos mértékig szeretnénk elrejteni, bár a testek heterogenitásában és nagy változatosságában a gesztusok a legfontosabbak.


Vissza a tartalomhoz