Gyakori kérdések - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Tartalomhoz ugrás


HOGYAN ÉRJEM EL A LEGJOBB EREDMÉNYT AZ OTOSTICK  - EL?

1˚ HATÁROZD MEG A TERMÉK FELHELYEZÉSÉNEK PONTOS HELYÉT:
A termék rögzítésének pontos helyétől függően el lehet érni, hogy a fül a fejtől közelebbi vagy távolabbi pozícióba kerüljön.
TANÁCS: a hatás szimulálásának módja ahhoz, hogy a termék rögzítése előtt meghatározzuk a pontos helyet, a következő: helyezze a terméket a fül mögé, majd enyhe nyomással közelítse a fület a korrektorhoz, anélkül, hogy eltávolítaná a védőlapot. Ezt a szimulálást többször megismételheti, míg sikerül meghatározni a korrektor ideális felhelyezési helyét.
Megnézheted, hogyan tedd a bemutató videóban ezen a weboldalon, vagy a Youtube-on; illetve telefonhívást kezdeményezhetsz, és mi segítünk.MIÉRT FONTOS EZ A DOLOG? Nagyon egyszerű: NEM MINDEN FÜL EGYFORMA. A fül különböző formájának következtében a termék rögzítési potja különbözhet.
2˚ VÁLASZD KI SZÁMODRA A LEGMEGFELELŐBB OTOSTICK ® -  ET:
Mint már mondtuk, nem minden fül formája egyforma, és a méretek ... még inkább különböznek.
Az OTOSTICK ® három éves kortól ajánlott.
Az OTOSTICK ® BEBÉ használata három hónapos kortól ajánlott. A fül méretétől függően, és abban az esetben, ha az OTOSTICK ®, felhelyezése után túl nagynak bizonyul, ajánlatos kortól függetlenül az OTOSTICK® BEBÉ kipróbálása.

__________

JAVULNI FOG A FÜLEM HELYZETE?

A fül alakjától függően, az Otostick ®-nek  korrekciós ortopédiai hatása van, a fülkagyló felső részében található belszegély kialakítása vagy megerősítése által. A fülkagyló mérete semmiképpen nem csökkenthető, ez csakis sebészeti beavatkozás útján lehetséges. Mielőtt az Otostick ® korrekciós módszerként való alkalmazása mellett döntene, tegyen egy próbát és vizsgálja meg, ha a termék használata által kialakul a fül belszegélye, amely szükséges a fül azon helyzetének a biztosításához, amelyet szeretne véglegesen megtartani.
Bizonyitottan léteznek végleges korrekciós esetek az öt hónap és 12 év közötti gyermekeknél. A tanulmányok szakaszában vagyunk, amelynek során meghatározzuk a végleges korrekciós esetek százalékát a külömböző fül alakok illetve éltekor függvényében…

__________

OTOSTICK BABÁNAK, MEGELŐZŐ MÓDSZERKÉNT?

A babának való Otostick ® segít a fül elváltozásának megelőzésében, melyek a baba alvás alatti rossz testtartásából, a babakocsi vagy az etetőszék fejtámlájának való támaszkodásból eredhet. A BABÁNAK VALÓ OTOSTICK ® biztosítja a fül helyzetének megfelelő tartását.

__________

HOGYAN HASZNÁLJAM A TERMÉKET, MIT TARTALMAZ PONTOSABBAN?

Az OTOSTICK ® olyan termék, amelyet rendszeresen vagy alkalomszerűen, speciális  körülmények között használható.
Az OTOSTICK ® egyszeri használatú, amelyet egy hetes élettartamra terveztek, ideértve a zuhanyzást, fürdést …, a csomag körülbelül egyhavi kezelésre ajánlott.
A termék és a használata által elért eredmények alaposabb megismeréséhez szükséges egy rövid adaptációs időszak (két hónapnál nem hosszabb), hogy a fül megszokhassa a korrektor által beállított új helyzetét, és a terméket felhelyező személy megtanulja, a használati utasításoknak megfelelően annak kezelését és megfelelő felhelyezését. Ebben az időszakban az Otostick ® -nek a szokásosnál rövidebb élettartama van, bár nem minden esetben.

__________

AZ ÖNÖK INTERJÚIBAN HALLOTTAM, HOGY A TERMÉK HASZNÁLATÁHOZ SZÜKSÉGES EGY ALKALMAZKODÁSI IDŐSZAK. IGAZ EZ?

Tökéletesen igaz és teljesen természetes.
A termék első felhelyezését követően (személyreszabott, felhasználótól függ) szükséges lehet egy adaptációs időszakra, amely nem haladhatja meg a két hónapot, az optimális eredmény elérése érdekében és a felhasználó alkalmazkodási képességének, a korrektor ragadási időszakának, zuhanyzás vagy fürdés közbeni ellenállóképességének az ellenőrzése céljából.

BÁTORSÁG ÉS LEGYEN KÖVETKEZETES, jobban fogja érezni magát és ha végleges korrekciót kíván, ellátjuk tanáccsal a fül alak és életkor függvényében… Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!


Címkék: kérdések , válaszok , info , információ , használat


További kérdések  itt

Az Otostick I. Osztályú Egészségügyi, a hatályos europai jogszabályoknak megfelelően gyártott termék.
AAPS-EXT-01/2011; CN 153291.6 CE; ISO 13485:2016; ISO 9001:2015.
Magyarország és Románia területén egyedülálló hivatalos forgalmazó,  a kolozsvári S.C. Canaris com S.R.L.
Vissza a tartalomhoz