👪 Otostick HU - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Az otoplasztika egy sebészeti beavatkozás, ami segít a kajla fül korrekciójában
Tartalomhoz ugrás

👪 Otostick HU

📃📞📧 Rólunk

RÓLUNK

Az Otostick® egy Spanyolországban, az Innovaciones DisRas által kifejlesztett és gyártott I. Osztályú Egészségügyi termék, melynek egyedülálló, kizárólagos romániai illetve magyarországi hivatalos forgalmazásának jogát, 2014-ben, a kolozsvári  SC Canaris com társaság kapja meg.
Az Innovaciones DisRas S.L. 2008-ban alakult mint az egészségügy területén (főleg Gyógyszertárak és Biopatikák), a magasszintű innovatív megoldások kutatásának, fejlesztésének, előállításának és forgalmazásának elkötelezett társasága.
Az Otostick® Esztétikai Korrektor cégünk törekvéseinek eredményeként született, hogy megoldást kínáljon az elálló fülek problémájára, amelytől a népesség egy része, különösen a gyermekek szenvednek, mivel nehezen találhatók a piacon az említett esztétikai probléma megoldását célzó termékek.
Az Innovaciones DisRas egy új Otostick® megoldást kínál, amely többéves, szigorú, a technológiai központokkal és egyetemekkel együtt végzett kutatás eredménye.
Az Otostick® termék segíteni fog Önnek abban, hogy a fül túlzott eltávolodásának a korrekciója diszkréten, fájdalommenetesen és esztétikus módon valósuljon meg. Az esztétikai korrektor egy átlátszó és gyakorlatilag láthatatlan szilikon protézis, amely a fül felső részére és a fejre ragasztható az orvosi ragasztó segítségével. A termék antiallergén és alkalmas a folyamatos használatra.

Az Innovaciones DisRas S.L. egy spanyol kereskedelmi társaság, amelynek termelési központja Don Benitoban (Badajoz) található. Tudatában lévén a körülötte levő szükségleteknek, vállalja a felelősséget és speciális munkaközponttá alakul, hogy a gondokkal küszködők életminőségét javítsa. A személyzet nagy része valamilyen fogyatékosságban szenved.

A társaságot különböző díjakkal tüntették ki:
Első díj  a legjobb Neex 2008 Projektért – Új cég Extramadurában – Extramadura regionális kormánya nevében a Gazdasági, Kereskedelmi       és Innovációs Minisztérium és a Vállakozók Támogatási Egyesülete által odaítélt díj.
A Kiválóság az Innovációban I. Díja – 2010 – a Környezetvédelmi, Vidékfejlesztési és Tengerészeti Minisztérium által odaítélt díj.
Accésit Social – Szociális Munka „La Caixa”, Vállakozói Díj, 2012 XXI, La Caixa és ENISA által odaítélve.
Bookmark and Share
Vissza a tartalomhoz