👪 Mi az Otostick? - Otostick Magyarország / Elálló fül?

Az otoplasztika egy sebészeti beavatkozás, ami segít a kajla fül korrekciójában
Tartalomhoz ugrás

👪 Mi az Otostick?

📃📞📧 Rólunk
A TERMÉKEINKRE VONATKOZÓ MINDEN FONTOS INFORMÁCIÓ

Az Otostick első osztályú Egészségügyi termék. A Spanyolországi Fogyasztói és Szociális Védelmi Minisztérium, a Spanyol Gyógyszerészeti kamara és Orvostechnikai Eszközök bizottsága engedélyezésével, a hatályos europai jogszabályoknak megfelelően gyártott termék.
Szigorúan meghatározott minőségi normák szerint auditált (ISO 13485: 2016 az orvosi eszközök minőségéről), garantálva az Otostick és a baba Otostick termékek minőségét.
Az Otostick használata egy hatékony módszernek bizonyult az elálló fül korrigálására, és a műtét alternatívája lehet még a pszichés problémák megjelenése előtt.
<
 
>
OTOSTICK
75 lej
Otostick 1 doboz / 8db
Három éves kortól ajánlott
Kiszállitás: 25 lej
Három dob. ingyenes kiszállítás
Átlátszó szilikonból készült esztétikai korrektor elálló füleknek, amely a fül hátsó része és a fej közé helyezhető speciális ragasztó segítégével, és természetes módon megtartja a fül megfelelő helyzetét.
Szükségszerűen szakértelemmel tervezett termék; egyszerűen csak korrigálja az elálló fület és garantálja az azonnali esztétikai eredményt.
Amennyiben a felhelyezése korrekt, nem okoz kellemetlenséget és viselése szinte észre sem vehető.
Gyakorlatilag láthatalan, egyszeri használatú, amelyet egy hetes élettartamra terveztek, ideértve a zuhanyzást, fürdést …, a csomag körülbelül egyhavi kezelésre ajánlott.Használata fájdalommentes és nincs mellékhatása, megelőzi a fül túlzott eltávolodását.
Az optimális hatékonyság elérése érdekében fontos minden alkalmazási lépést gondosan követni.
A korrektor alkalmazkodik bármilyen fizikai tevékenységhez. Kiváló rugalmasságának köszönhetően bármilyen mozgás megengedett. Az izzadás vagy vízzel való érintkezés ellenére, megtartja minden előnyös tulajdonságát.
Mielőtt a korrektor vízzel érintkezne, javasoljuk, hogy a felhelyezés után várjon 4 órát.
Az Otostick 3 éves kortól ajánlott.
A doboz 8 korrektort tartalmaz.
Uniszex termék.
<
 
>
OTOSTICK bebe – Baba OTOSTICK
90 lej
Baba - Otostick 1 doboz / 8 db
Három hónapos kortól
Otostick sapkát tartalmaz
Kiszállitás: 25 lej
Három dob. ingyenes kiszállítás

Átlátszó szilikonból készült esztétikai korrektor elálló füleknek, amely a fül hátsó része és a fej közé helyezhető speciális ragasztó segítégével. Természetes módon megtartja a fül megfelelő helyzetét, és segít a fülkagyló felső részében található belszegély helyes kialakításában illetve fejlődésében.
A baba Otostick jellemzői, hogy a keménysége és a mérete, tökéletesen alkalmazkodik a 3 hónapos kor fölötti baba füléhez.
Három éves kor fölött az Otostick ajánlott, ennek ellenére sok felhasználó, füle jellemzői miatt a baba Otostick használata mellett dönt.
A 3 hónap és 6 év közötti csecsemők és gyermekek esetében a Spanyol Gyermekorvosi Kamara együttműködésével lefolytatott, 12 hónapig tartó tanulmány segítségével bizonyítottuk a termék korrekciós hatékonyságát.
A fül növekedése és fejlődése során ajánlott korrektorot használni, mert ebben az időszakban a fülporc elég puha ahhoz, hogy lehetővé tegye a fül tartásának korrekcióját. A baba Otostick egy a fent emlitett  időszakra tervezett termék.
A baba Otostick használata tökéletesen alkalmas érzékeny bőrre, mint például a csecsemő bőre.
AZ OTOSTICK KORREKTOROK HATÉKONYSÁGA
A termék megelőzési módszerként hasznos a baba életének első hónapjaiban, amikor a nyak erősségének hiánya miatt a fejét nem tartahatja a magfelelő helyzetben, a fülét előre hajlítva, kényszerű elváltozást eredményez a fül formáján. Ilyen esetben a baba Otostick használata megakadályozza a fülporc hajlítását és elváltozását.
A baba Otostick  könnyen használható, diszkrét és fájdalommentes termék. Használható folyamatosan, a prospektus utasításainak pontos betartásával.
Nagyon fontos a termékek alkalmazási utasításainak betartása, mivel ez biztosítja a korrektorok hatékonyságát.
Mielőtt a korrektor vízzel érintkezne, javasoljuk, hogy a felhelyezés után várjon 4 órát.
Otostick bebé – Baba Otostick  3 hónapos kortól ajánlott.
A doboz 8 korrektort és egy újrafelhasználható rugalmas Otostick sapkát tartalmaz.
Az Otostick I. Osztályú Egészségügyi, a hatályos europai jogszabályoknak megfelelően gyártott termék.
AAPS-EXT-01/2011; CN 153291.6 CE; ISO 13485: 2016


Bookmark and Share
Vissza a tartalomhoz